Restaurant - Bar 't Beukenhof

Gezelligheid en kwaliteit op het bord.

Restaurant - Bar Beukenhof staat reeds jaren bekend in Boom om zijn gezelligheid en kwaliteit op het bord. Zijn loungy stijl en uitstekende bediening bezorgen onze bezoekers steeds een geslaagde avond. Ons restaurant biedt plaats aan 110 personen en nog eens 30 aan de bar. Ook kunnen er op ons overdekte terras 80 mensen zitten en is er op het open zonneterras nog eens voor 100 mensen plaats, altijd gezellig dus! Voor de deur is altijd parkeergelegenheid en door onze locatie aan de Antwerpsestraat zijn we ook makkelijk te bereiken. Voor al uw feestelijkheden, verjaardag, huwelijk, bedrijfsfeesten, receptie … staan wij steeds tot uw beschikking om het gepaste menu samen te stellen naar uw smaak en volgens marktaanbod. Neem een kijkje op de site en/of onze facebook-pagina en laat u overtuigen. Tot gauw!!!

Feesten

Alles van A tot Z geregeld ...

Een goed feest wordt deels bepaald door de locatie. 't Beukenhof biedt daarom een gezellige, loungy en trendy locatie voor al uw partijen, diners of andere evenementen tot maximaal 110 personen. Wij beschikken over een overdekt en een open terras en bovendien - zeer belangrijk -parkeergelegenheid voor 60 wagens. Op deze manier wordt uw evenement tot in de puntjes verzorgd en dient u zich enkel te concentreren op het welzijn van uw gasten. 

In alle soorten en maten. Naast eigen georganiseerde events, kan u bij ons terecht voor personeelsfeesten, verjaardagen, familiefeesten, uitvaarten, lentefeesten, communiefeesten ...

Alle evenementen kunnen door ons van A tot Z geregeld worden, zodat u zich kan concentreren op de belangrijke aspecten van uw feest. Perfect naar wens. Het is zowel voor u als voor ons belangrijk dat alles naar wens is. Wij nemen daarom samen met onze klanten alle details door voor het evenement. Op deze manier houden we mekaar op de hoogte van wie welke taken dient uit te voeren. Bovendien stellen wij graag samen met u een menu samen, zodat u zeker weet dat uw gasten alles naar wens hebben. (vanaf 10 tot 110 personen). 

Voor meer informatie over de organisatie van uw evenement, neem gerust contact met ons op.

Volg ons op Facebook

Adres

't Beukenhof Boom
Antwerpsestraat 300
2850 Boom

Contact

T. 03 888 65 68
G. 0473 78 01 73
M. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

MAA - DIN gesloten
WOE - VRIJ vanaf 11.00
ZAT vanaf 15.00
ZON vanaf 11.00

Keuken

MAA -DIN gesloten
WOE - VRIJ van 11.00 - 21.00
ZAT van 17.00 - 22.00
ZON van 11.00 - 21.00